Deprecated: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /data/sites/web/crocokidsorg/subsites/crocokids.org/libraries/src/Filesystem/Folder.php on line 259
Crocokids

Voor de genezing van Crohn en colitis ulcerosa bij kinderen

Crocokids is een initiatief gestart door het Erasmus MC/Sophia Kinderziekenhuis, waarbij Dr. L. de Ridder en Dr. J.C. Escher, (beiden kinderarts met als specialisatie maag-, darm en leverziekten) het voortouw hebben genomen. In hun werk behandelen ze dagelijks kinderen die lijden aan de heftige gevolgen van de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa. Dagelijks hebben zij te maken met kinderen die lijden aan heftige buikpijnen, groeiachterstanden, obstipatie en diarree.

Graag informeren wij u dat Crocokids zich voortaan zal beperken tot fondsenwerving. Alle donaties komen ten goede aan onderzoek op het gebied van kinder IBD (bijv. de TISKids studie) wat geïnitieerd en vooral uitgevoerd wordt binnen het Sophia kinderziekenhuis. Wij benadrukken het belang van donaties. 

 Voor vragen omtrent evenementen en informatievoorziening verwijzen wij u naar CCUVN.