Deprecated: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /data/sites/web/crocokidsorg/subsites/crocokids.org/libraries/src/Filesystem/Folder.php on line 259
Bedrijven

Voor de genezing van Crohn en colitis ulcerosa bij kinderen

Steun Crocokids /Bedrijven

Crocokids is een onderdeel van Stichting Vrienden van het Sophia, welke door de Belastingdienst officieel aangemerkt is als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar! Er zijn verschillende manieren waarop u met uw bedrijf Crocokids kunt steunen:
1. Bedrijfsdonateurschap
2. Eenmalige gift
3. Goede Doelen Verdubbelingsplan
4. Loonschenkingen
5. Materiële bijdragen

1. Bedrijfsdonateurschap
Door deel te nemen aan het bedrijfsdonateursprogramma steunt u Crocokids op een structurele wijze om een oplossing te vinden tegen ziekte van Crohn en/of colitis ulcerosa. Duurzame steun is noodzakelijk om de gewenste resultaten te behalen. Wij willen u vragen om voor een langere termijn donateur te blijven. De hoogte van het te doneren bedrag is voor bedrijven volledig vrij. Er geldt geen minimum of maximum bedrag.
Word nu donateur:
U kunt zich opgeven als bedrijfsdonateur met het Donatieformulier bedrijven.

Fiscaal Voordeel:
Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

2. Eenmalige gift
Met een gift aan Crocokids - bijvoorbeeld ter gelegenheid van een personeelsfeest of evenement - levert uw organisatie een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. U kunt hiervoor ons Donatieformulier Bedrijven gebruiken, maar u kunt het gewenste bedrag ook overmaken:

Overboeking: u kunt een bedrag overmaken op rekening nummer NL 53 INGB 0000 0701 67 (ING) of NL 21 ABNA 0707 0701 39 (ABN AMRO), Stichting Vrienden van het Sophia, Rotterdam t.n.v. Crocokids.
Periodieke overschrijving: door het invullen van een formulier bij het postkantoor kunt ook kiezen voor een periodieke overschrijving.

Door machtiging: u kunt ons machtigen om – tot een wederopzegging – bijvoorbeeld één keer per kwartaal of jaar een bedrag van uw rekening af te schrijven. U bespaart ons met deze keuze veel administratiekosten. Wilt u Crocokids machtigen? Maakt u dan gebruik van ons:

Donatieformulier bedrijven

Fiscaal voordeel:

Giften zijn al aftrekbaar vanaf € 227,- per jaar. Het aftrekbare bedrag mag dan echter niet hoger zijn dan 6% van de netto jaarwinst van uw bedrijf.

3. Goede Doelen Verdubbelingsplan
U kunt uw werknemers extra stimuleren om donateur te worden van Crocokids. Door de donatie van elke werknemer door uw bedrijf te verdubbelen.

Werkwijze:
Werknemers die een verdubbelingsgift aan Crocokids willen doen, gebruiken hiervoor het Donatie & Verdubbeling Formulier. Zodra Crocokids dit formulier en de gift heeft ontvangen, krijgt u een kennisgeving. Deze kunt u verzamelen en bijvoorbeeld eens per kwartaal de verdubbeling aan Crocokids overmaken.

Fiscaal voordeel:
Uw totaal aan 'verdubbelingen' is al aftrekbaar vanaf € 227,- per jaar. Het aftrekbare bedrag mag echter niet hoger zijn dan 6% van de netto jaarwinst van uw bedrijf.

4. Loonschenkingen
Aangezien alle 'kleine beetjes helpen' kunt u uw werknemers vragen te sparen voor Crocokids. Zij kunnen bijvoorbeeld €5,- van hun maandsalaris sparen voor Crocokids. Als stimulans kunt u het totaalbedrag tot een bepaald niveau aanvullen.

Fiscaal voordeel:
Uw totaal aan 'aanvullingen' is al aftrekbaar vanaf € 227,- per jaar. Het aftrekbare bedrag mag echter niet hoger zijn dan 6% van de netto jaarwinst van uw bedrijf.

5. Materiële bijdragen
Crocokids organiseert verschillende evenementen om fondsen te werven en mensen bewust te maken van de gevolgen van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Crocokids is altijd op zoek naar bedrijven die willen bijdragen in de vorm van goederen of diensten of kunnen helpen met het inrichten van de transitiepoli. Natuurlijk zijn er ook andere materiële bijdragen mogelijk!

Wilt u uw steentje bijdragen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan neemt een medewerker van Crocokids zo spoedig mogelijk contact met u op.